Zona Vital Bone Health K2D3 kapsule za kosti (ROK 04/21)

30 kapsula
SKU: C053059

Za zdrave i čvrste kosti. Vitamin K i vitamin D doprinose održavanju normalnih kostiju.

Omega-3 masne kiseline (EPA i DHA) doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA).

99,00 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Sinergijski metabolički učinak vitamina K2 i D3 dvojako utječe na naše zdravlje - osnažujući koštani sustav djeluje zaštitno na kardiovaskularni sustav. Vitamin K2 i D3 su vitamini topljivi u mastima koji imaju ključnu sinergijsku ulogu u metabolizmu kalcija, čime imaju direktan utjecaj na zdravlje kostiju i krvožilnog sustava.

Bone health – K2D3 kapsule sadrže vitamin K2 (menakinon-7) i vitamin D3 (kolekalciferol), idealnu kombinaciju vitamina važnih za održavanje zdravih i čvrstih kostiju.

Jedna kapsula dnevno osigurava 120 % preporučenog dnevnog unosa vitamina K u obliku vitamina K2 i 150 % preporučenog dnevnog unosa vitamina D u obliku vitamina D3. Ova dva vitamina za zdrave i čvrste kosti djeluju sinergijski. Vitamin D doprinosi normalnom iskorištenju kalcija i njegovoj normalnoj razini u krvi, a vitamin K2 je važan za ugradnju kalcija u kosti i zajedno s vitaminom D doprinosi održavanju normalnih kostiju.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...