Dietpharm Magnezij noć

20 kapsula
SKU: C047763
Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom, valerijanom i Lactium®-om. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite. Valerijana doprinosi mirnom snu.
12,50 €
0,63 €/kom
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% na iskazanu cijenu, na Dietpharm i Pharmas proizvode iz linije spavanja, obračunava se u košarici. Vrijedi od 01.06. do 11.06.2023. Ostvaruje se kupnjom odabranih Dietpharm i Pharmas proizvoda iznad 7 €.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount
Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite. Koristan učinak postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja. Melatonin doprinosi i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom. Koristan učinak postiže se minimalnim unosom 0,5 mg melatonina prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište. Proizvod je namijenjen odraslim osobama koje imaju poteškoće s usnivanjem i spavanjem. Kod isprekidanog sna u starijih osoba. Namijenjen je također osobama koje često putuju kako bi ublažile jet-lag (subjektivni osjećaji povezani s promjenom vremenskih zona pri putovanju)

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...