Clearblue Plus test za utvrđivanje trudnoće

1 test
SKU: C046298
Clearblue Plus test za utvrđivanje trudnoće s vrhom koji mijenja boju. Rrezultati unutar 1 minute, 5 dana prije izostale mjesečnice
36,48 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.

Rezultati unutar 1 minute. Test Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće osmišljen je kako bi pružio najjednostavnije iskustvo testiranja na trudnoću, uz pouzdanost koju očekujete od testa Clearblue - a rezultati su dostupni u roku od 1 minute*. Njegov revolucionarni dizajn rezultat je iscrpnog istraživanja u kojem su sudjelovale žene te je čak osvojio nagradu Red Dot Design 2012. godine. Vrlo osjetljiv test da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice **. Pouzdanost veća od 99 % od dana vaše očekivane mjesečnice. Ergonomski oblik jednostavan za rukovanje i iznimno higijenski zbog dulje, zakrivljene drške. 50 % širi vrh koji mijenja boju čini uzimanje uzorka jednostavnijim i mijenja boju iz bijele u ružičastu kako bi vam pokazao da ste uzorak uzeli ispravno. Rezultate plus (+) i minus (-) jednostavno je očitati, a rezultati su dostupni u roku od 1 minute*.

* Rezultat „Trudnoća“ može se pojaviti u roku od 1 minute ako se testirate nakon dana vaše izostale mjesečnice. Pričekajte 3 minute kako biste potvrdili rezultat „Nije trudnoća“.

** Možete ga upotrebljavati 5 dana prije vaše izostale mjesečnice (što je 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice). U laboratorijskim ispitivanjima, 98 % rezultata „Trudnoća“ utvrđeno je dan prije očekivane mjesečnice, 97 % utvrđeno je 2 dana prije, 88 % utvrđeno je 3 dana prije, a 56 % je utvrđeno 4 dana prije očekivane mjesečnice. Ako se testirate ranije i dobijete rezultat „Nije trudnoća“, razina hormona trudnoće može još uvijek biti dovoljno niska kako bi se otkrila. Trebate se ponovo testirati na dan očekivane mjesečnice.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...