Ducray Box

1 kutija
SKU: C061788

Ducray Box sadrži:

  1. Ducray Ictyane Hydra UV lagana krema SPF 30, 40 ml
  2. Ducray Extra Doux, 100 ml
  3. Ducray ANAPHASE+ šampon, 100 ml
  4. Ducray Ictyane micelarna, 100 ml
  5. Ducray Kremu za ruke, 50 ml
  6. Ducray Stik za usne, 3 g
  7.  
166,71 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.

Ictyane Hydra UV lagana krema SPF 30
Djelotvornost leži u izvornom udruživanju djelatne tvari Acefylline® i ulja abisinije. Ovaj inovativni duo djelatnih tvari djeluje u srcu epidermisa tako što ponovno uči kožu sintetizirati vlastite lipide i prirodne faktore ovlaživanja. Koža ponovno doseže svoj optimalni stupanj hidracije, podatnost i mekoću. SPF 30 sustav filtara štiti od oksidativnog stresa, uzrokovanog UV zrakama. Glatka i nevidljiva tekstura. Ispitano pod nadzorom dermatologa. Rezultati testiranja 24 sata aktivne hidracije*

* Biometričko ispitivanje: kretanje indeksa hidracije kroz 24 sata. Ispitivanje privedeno na 17 ispitanica od 41 do 71 godine starosti s problemom suhoće kože lica.

Ducray Extra-Doux dermozaštitni šampon
Extra doux dermozaštitni šampon sadži visoko podnošljivu formulu. Pogodan je za osjetljivu kosu cijele obitelji. Daje kosi mekoću, podatnost i sjaj. Ne nadražuje oči. Biorazgradiva formula*.

*Prema međunarodnoj OECD normi 301B.

Ducray Anaphase+ nadopunjujući šampon protiv ispadanja kose
Anaphase+ šampon je savršena nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose. Formula sadrži vitaminski kompleks, koji nudi osnovne hranjive sastojke nužne za rast snažne kose. Monolaurin će usporiti ispadanje kose djelujući na enzime koji su za njega naročito odgovorni. Specifična formula daje volumen, što je učinak koji se posebno očekuje kod kose sklone ispadanju. Anaphase+ šampon savršeno je prilagođen za oslabljenu i umornu kosu vraćajući joj snagu, otpornost i strukturu. Za svakodnevnu primjenu. Biorazgradiva formula*. Ispitano pod nadzorom dermatologa.

*Prema međunarodnoj OECD normi 301B

Ducray Ictyane hidrirajuća micelarna voda
Posebno je formulirana za lice i osjetljive oči s normalnom do suhom kožom te jamči optimalnu djelotvornost i podnošljivost (ispitano na ispitanicima koji nose kontaktne leće). Ovaj jedinstveni proizvod čisti i uklanja čak i vodootpornu šminku. Formula je obogaćena glicerolom, koji hidrira i štiti od nadražaja. Koža je očišćena, osvježena i ugodna. Ispitano pod nadzorom dermatologa. Nekomedogeno. Bez sapuna. Bez alkohola. 

Rezultati testiranja:

  • Poboljšanje hidracije kože: 10,5% nakon 21 primjene*
  • Zadovoljstvo odstanjivanjem šminke: 90,9%*
  • Štiti od nadražaja: 87.9%

* Test zadovoljstva uporabom proveden na 33 ispitanice neposredno nakon primjene proizvoda.

Ducray Ictyane krema za ruke
Za suhe i oštećene ruke. Hidrira, obnavlja i štiti od klimatskih stresova (vjetar, hladnoća, vrućina...). Ispitano pod nadzorom dermatologa.

Ducray Ictyane hidrirajući stik
Štiti od klimatskih stresova suhe, oštećene usne. Ispitano pod nadzorom dermatologa.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...