BLACK FRIDAY 2022

Black Friday 2021. throwback

Crni petak u online ljekarni Vaše zdravlje 2021. trajao je više od jedne noći i dulje od jednog vikenda.

Bio je to nezaboravan Black5day; 5 dana popusta, ponuda i akcija na brendove, linije i proizvode iz bogatog asortimana online ljekarne Vaše zdravlje. 

Kada pada Black Friday 2022. ?

Točan datum Black Friday 2022. je 25. studeni, petak.

Tada potražite crni petak akcije koje ćemo nuditi u tom periodu i ostvarite brojne pogodnosti uz uštedu. Uz najbolje popuste uhvatite i poklone uz kupovinu i promotivna pakiranja

 

Što je to Black Friday na online ljekarni Vaše zdravlje?

Prilika je to, da obnovite svoju kućnu ljekarnu ili isprobate novu kozmetiku vaših omiljenih brendova Eau Thermale AvèneA-Derma, Ducray, Klorane, Vichy , La Roche-Posay

Vrijeme je i za jačanje imuniteta odraslih i djece, a vremena, proizvoda i savjeta za zdravlje i zdrav život nikada dovoljno. Olakšajte si izborom kvalitetnih, sigurnih i djelotvornih dodataka prehrani, medicinskih i ostalih proizvoda brendova Biolectra, Bio-Kult, Femmenesence, Zona Vital, Solgar, Visocor i Visomat, Fitobimbi , Supradyn i brojnim drugima.

Iskoristite pogodnosti crnog tjedna i pripremite se i za nadolazeću blagdansku sezonu. Pronađite poklone za vaše najmilije.

 

Koliko još do Black Friday 2022. ?

Ne morate čekati Black friday da ostvarite povoljne cijene na online ljekarni Vaše zdravlje. Najbolji izbor popusta i akcija tijekom cijele godine uhvatite već sada.

Prijavom na naš newsletter nećete propustiti niti jedno sniženje i pogodnosti, uz poklon od 15% popusta na jednu kupnju po vašem izboru.

 

Podsjećamo vas da na online ljekarni Vaše zdravlje možete plaćati i na rate, pouzećem kao i bez unosa broja kartice paybyIBAN opcijom (mogućnosti plaćanja). Dajemo sve od sebe, da paketi stignu najbrže što mogu do vaših vrata i tijekom sezona akcija i popusta (uvjeti dostave).