Vašu narudžbu možete besplatno preuzeti u najbližoj Vaše zdravlje ljekarni

Dovoljno je prilikom koraka odabira dostave odabrati opciju preuzimanja u ljekarni.

 

Odabrali ste iz naše bogate ponude nešto za sebe i svoju obitelj, iskoristili popuste i pogodnosti kupovine u našoj online ljekarni te platili brzo i jednostavno online, a sve iz udobnosti Vašeg doma.

Uštedite na troškovima dostave i odaberite mogućnost preuzimanje narudžbe u odabranoj Vaše zdravlje ljekarni.

Plaćanje narudžbe pri dostavi u ljekarnu moguće je isključivo u web trgovini, odnosno prilikom online naručivanja. Nakon završene online kupovine, detalje narudžbe i upute za preuzimanje u ljekarni ćete dobiti emailom. Ta potvrda i broj narudžbe koje ste dobili emailom ili ste ih preuzeli iz profila kupca, su vam potrebni za preuzimanje narudžbe u odabranoj ljekarni gdje ćete potpisati preuzimanje naručenog paketa.

Iskoristite priliku dok ste u ljekarni i savjetujte se s našim ljekarnicima! Nemate vremena, ali još uvijek imate pitanje? Postavite ga na webshopu

Ukoliko ne preuzmete narudžbu po zaprimanju obavijesti, pokušat ćemo vas kontaktirati telefonom. Ako vas ne uspijemo kontaktirati i ne preuzmete narudžbu u roku od 7 dana od zaprimanja email obavijesti, smatrat ćemo da ste odustali od kupovine te vratiti naručeni paket.