Bio-Kult

U probavnom traktu čovjeka nalaze se dobre bakterije. One igraju ključnu ulogu kako bi imunitet i probavni sustav držale zdravim. Ove prijateljske i blagotvorne dobre bakterije nastanjuju se u crijevima u našem tijelu, a s njima se svaki čovjek rađa. Stoga je njihova ravnoteža u crijevima vrlo važna. Postoje mnogi čimbenici koji mogu ugroziti ovu ravnotežu, a antibiotici, infekcije, stres, putovanja ili razdoblje nezdrave prehrane ili načina života samo su neki od njih. U tim situacijama uzimanje Bio-Kult dodataka prehrani s raznolikim dobrim bakterijama može biti od pomoći.

Bio-Kult proizvodi

Bio-Kult inovativni višesojni pripravci rezultat su dugogodišnjih znanstvenih istraživanja. Istraživanja pokazuju da kombinacije višesojnih kultura mikroorganizama mogu imati povoljan učinak na probavu. Svaki soj dobrih bakterija je istražen, identificiran i pomno odabran. Bio-Kult proizvodi sadrže žive kulture mikroorganizama (dobre bakterije), a neki od njih obogaćeni su biljnim ekstraktima i vitaminima, a ne sadrže arome, bojila niti konzervanse. Bio-Kult proizvodi dolaze u obliku praha sadržanog u kapsulama ili vrećicama.

Svaki proizvod moguće je pomiješati s hranom ili vodom bez bojazni od utjecaja na djelovanje aktivnih sastojaka jer su žive kulture mikroorganizama u Bio-Kult kapsulama otporne na želučanu kiselinu.

Online ljekarna Vaše zdravlje mjesto je gdje možete pronaći i odabrati Bio-Kult proizvod baš po Vašoj mjeri. Bio-Kult kapsule sadrže 14 sojeva živih kultura mikroorganizama, a Bio-Kult Migrea je uz 14 sojeva živih mikroorganizama obogaćena magnezijem i vitaminom B6 koji sudjeluje u pravilnom funkcioniranju metabolizma. Bio-Kult Infantis jedini je proizvod iz linije Bio-Kult koji dolazi u prahu, a namijenjen je za dojenčad te, uz dobre bakterije, sadrži i omega 3 masne kiseline koje dokazano pozitivno utječu na kognitivne sposobnosti te vitamin D3. Bio-Kult Pro-Cyan obogaćen je ekstrktom američke brusnice i vitaminom A koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održavanju zdravlja sluznica, dok Bio-Kult Candea uz kulture živih organizama sadrži prah ploda češnjaka i ekstrakt sjemenki grejpa.


Pogledajte kao Mreža Lista

6 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

6 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog