Biolectra

BIOLECTRA

Svakodnevna rutina razlikuje se od pojedinca do pojedinca pa su pritom i njihove potrebe za magnezijem različite. Magnezij je važan mineral za normalnu funkciju organizma, uključen je u metaboličke procese, održava zdravlje kostiju i zuba, esencijalan je u ravnoteži elektrolita i pomaže mišićnu i živčanu funkciju. Povećane potrebe za magnezijem imaju mladi, trudnice, dojilje i starije osobe.

Biolectra linija dodataka prehrani nudi raspon proizvoda s magnezijem za svaku potrebu. Proizvodi dolaze u obliku mikrogranula i kapsula, jednostavni su i praktični za korištenje.

BIOLECTRA PROIZVODI

Biolectra Magnezij dolazi u različitim dozama i oblicima doziranja. Za svakodnevnu uporabu tu su Biolectra Magnezij direkt od 300 i 400 mg, Biolectra Relax Magnezij koji ujedinjuje učinak magnezija, vitamina C i skupine vitamina B za opuštene mišiće i živce* te Biolectra Sport Plus za sportaše. Osim proizvoda s magnezijem, Biolectra je razvila Biolectru Immun koja sadrži cink, selen i vitamin D3 koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

*Magnezij i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i isrcrpljenosti.

Pogledajte kao Mreža Lista

11 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

11 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog