Blink

BLINK

Zdravo oko treba hidraciju da bi izvršavalo svoju funkciju. Suze koje vlaže oko dolaze iz suznih žlijezda duboko unutar kapaka, a sastoje se od vode, lipida i soli. Svakim treptajem oka tanki sloj suza, takozvani suzni film, prekriva vanjski sloj oka. Suzni film održava vlažnost oka, pruža jasan čist vid te čisti i štiti oko.

Blink proizvodi za vlaženje oka brzo i učinkovito uklanjaju simptome suhih i umornih očiju koji su danas sve učestaliji. Svakodnevni rad ispred računala, nošenje kontaktnih leća i boravak u klimatiziranom prostoru isušuju oči. Blink proizvodi potiču stabilnost suznog filma, produkciju suza i zacjeljivanje sitnih erozija rožnice. Pojačano ispiru alergene sa spojnice oka te mogu dodatno olakšati simptome alergije.

LINIJE PROIZVODA

Blink contacts kapi za oči namijenjene su osvježavanju suhih i umornih očiju korisnika kontaktnih leća. Blink intensive tears linija formulirana je da dugotrajno štiti i opušta suhe, iritirane ili izrazito umorne oči, mogu se koristiti za vrijeme nošenja leća. Blink Contacts i Intensive sadrže OcuPure, fotosenzibilni konzervans, koji se pod utjecajem svjetla razlaže u oku na prirodne sastojke suza pa nema dodatne iritacije oka.

Blink refreshing sprej vlaži oko, osvježava umorne, suhe ili nadražene oči, pri primjeni ne moraju se uklanjati leće niti make up. Blink TotalCare namijenjena je održavanju svih tvrdih leća, a sastoji se od otopine za dezinfekciju, čuvanje i vlaženje, otopine za čišćenje te tableta za uklanjanje proteina.

Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog