Calcimed

CALCIMED

Osnova za stabilne zdrave kosti su tjelovježba i dovoljne zalihe kalcija. Zdrav i aktivan način života pozitivno utječe na kosti. Kalcij je važan sastojak kostiju i zuba te ima važnu ulogu u mnogim procesima u tijelu. Vlastiti organizam ne može sam proizvesti kalcij te ga je potrebno unositi hranom. Kako bi ostvario svoj puni učinak, kalcija se mora dovoljno unijeti, a potreba za unosom ovisi o dobi i spolu.

CALCIMED PROIZVODI

Calcimed vitaminsko – mineralni dodaci prehrani jačaju kosti i svakodnevno opskrbljuju tijelo kalcijem i vitaminom D3. Calcimed linija dodataka prehrani sastoji se od tri proizvoda u obliku šumećih tableta za nadoknadu kalcija: Calcimed C s kalcijem i vitaminom C, Calcimed D3 s kalcijem i vitaminom D3 i Calcimed Osteo Direct koji uz kalcij i vitamin D3 sadrži i vitamin K.

Calcimed proizvodi sadrže kalcij koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i zuba, funkciji imunosnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, vitamin C ima antioksidativno djelovanje, vitamin D3 doprinosi normalnom iskorištenju kalcija i fosfora, a vitamin K doprinosi održavanju normalnih kostiju te normalnom zgrušavanju krvi.

Pogledajte kao Mreža Lista

1 proizvod

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

1 proizvod

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog