Compeed

COMPEED


Aktivnosti na otvorenom? Novi par cipela? Otekla, nažuljana stopala u inače potpuno udobnim cipelama? Žuljevi su uobičajeni, ali vrlo nepoželjni, a mali žuljevi stvaraju velike probleme. Compeed pazi na vaš korak.


U većini slučajeva, nastanak žuljeva se može spriječiti, a ako i nastanu lako ih je liječiti. Liječenje traje nekoliko dana, a u fokusu liječenja je sprječavanje daljnjeg trenja iritirane kože. Compeed linija proizvoda nudi potpuni program za tretiranje problema na stopalima, koji hidratiziraju, omekšavaju i omogućuju brzo zacjeljivanje rana.


Compeed flasteri djeluju kao „druga koža“ i podržavaju prirodnu ravnotežu vlage. Sadrže hidrokoloidne čestice koje pomažu liječenje i smanjuju bol koju uzrokuju žuljevi, kalusi, kurje oči i čukljevi. Apsorbiraju fluid iz rane, stvarajući gel koji štiti ranu tako da zadržava tekućinu i sprječava formiranje kraste. Trenutačno ublažava bol, a „učinak jastuka“ štiti od trenja. Ostaje na mjestu primjene nekoliko dana.


Liniju proizvoda upotpunjuje Compeed nevidljivi flaster protiv herpesa koji djeluje kao štit od virusa, ublažava bol, smanjuje mjehuriće i kraste i ima do 12 sati neprekidnog djelovanja.

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.