Ducray

DUCRAY


Od 1930. godine Ducray svojim inovativnim dermokozmetičkim proizvodima za njegu kože, kose i vlasišta poboljšava svakodnevni život. Ducray dermatološki laboratoriji razvili su rješenja kod različitih dermatoloških stanja i problema. Ispitani pod nadzorom dermatologa i toksikologa, Ducray proizvodi su visoke kvalitete, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurni za primjenu od mlade do odrasle dobi.

LINIJE ZA KOŽU

Ducray linije proizvoda za njegu kože osmišljene su za svakodnevnu primjenu i kod specifičnih stanja.

Dexyane linija hrani, obnavlja i umiruje vrlo suhu i atopiji sklonu kožu te obnavlja promijenjenu kožnu barijeru. Moguća je primjena kod dojenčadi starije od 3 mjeseca, djece i odraslih osoba.

Za smanjenje pretjeranog znojenja pazuha, dlanova i tabana tu je Ducray Hidrosis linija s antiperspirantnim djelovanjem za sve tipove kože.


Ictyane linija proizvoda njeguje i hrani suhu kožu lica, usana i ruku te ju štiti od klimatskih stresova.

Kelual emulzija služi tretmanu tjemenice i ljuskavih stanja kože dojenčadi, djeluje nježno bez masnog i ljepljivog učinka. Kelual DS čisti, pročišćava i umiruje nadraženu kožu s crvenilom i ljuskama.

Patentirana inovacija Myrtacine, 100 % prirodni djelatni sastojak iz lista biljke mirte, glavna je sastavnica Kerancyl linije za masnu kožu sklonu nepravilnostima i nastanku akni. Za primjenu od 9.godine.

Za kožu sklonu psorijazi i teže oblike ljuskavosti tijela i vlasišta namijenjeni su Kertyol P.S.O. proizvodi. Djeluju kao potporna njega, jačaju kožnu barijeru, potiču fiziološku hidraciju kože, smiruju nadraženu kožu i vlasište.


Melascreen asortiman osmišljen je za prevenciju i korekciju hiperpigmentacija nastalih izlaganjem suncu te svih znakova fotostarenja; tamnih mrlja, bora i opuštene kože.

LINIJE ZA KOSU

Ducray linija protiv ispadanja kose ciljano djeluje na problem ispadanja kose, bilo povremeno, povezano sa stresom, umorom, trudnoćom, klimatskim stresovima i sličnim kratkotrajnim stanjima, ili kronično ispadanje.

Proizvodi ove linije namijenjeni su jačanju beživotne i oslabljene kose, koja ispada. U asortimanu postoje Anaphase + šampon i regenerator za čestu uporabu, Neoptide i Creastim losioni protiv ispadanja kose i Anacaps dodatak prehrani u obliku kapsula. Proizvode mogu koristiti žene i muškarci.

Squanorm linija namijenjena je za blaže oblike prhuti, djeluje kod suhe, masne prhuti ili prhuti praćene svrbežom, umiruje i pročišćava vlasište. Kod problema masne kose, osjetljivog vlasišta praćenog svrbežom i kao nastavak tretmana protiv prhuti namijenjena je linija za često pranje kose koja u svom asortimanu ima šampone za cijelu obitelj.

Ducray Argeal šampon za masnu kosu upija višak sebuma na vlasištu te regulira njegovo izlučivanje. Dermozaštitni šampon

Ducray Extra – Doux pogodan je za osjetljivu kosu, daje joj mekoću, podatnost i sjaj. Ducray Sensinol umiruje osjetljivo vlasište.. Ducray Elution uravnotežujući šampon smanjuje ponovnu pojavu prhuti, koristi se kao nastavak ili u kombinaciji s tretmanima protiv prhuti.

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 37-43 od 43

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 37-43 od 43

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog