Eva/qu

EVA/QU


Zatvor stolice ili konstipacija neugodno je stanje koje ometa i smanjuje kvalitetu svakodnevnog života. Konstipacija je poremećaj pražnjenja crijeva, koje zbog današnjeg načina života predstavlja sve češći problem. Epidemiološki podaci potvrđuju da oko 20 % svjetske populacije pati od ovog napornog poremećaja, s većom prevalencijom kod žena.


So.Se.PHARM tvrtka razvila je efervescentni (šumeći) supozitorij Eva/qu za pražnjenje crijeva koji otpuštanjem velikog broja malih šumećih mikromjehurića pritišću i masiraju stijenku rektuma te omekšavaju nakupljenu stolicu i potiču zadovoljavajuće pražnjenje stolice.


Eva/qu dolazi u obliku čepića i indiciran je u svim slučajevima kašnjenja redovnog pražnjenja crijeva, povremenog ili kroničnog. Čepić je potpuno prirodan i siguran za korištenje, može se koristiti i u prisutnosti hemoroida ili lokalnih lezija. Preporučuje se bolesnicima s ograničenom pokretljivošću, starijim osoba i bolesnicima s neurološkim bolestima. Odsutnost farmakološki aktivnih tvari koje se mogu apsorbirati u tijelu i uzrokovati nuspojave omogućuje sigurno korištenje čepića u trudnoći i tijekom dojenja. Čepić Eva/qu koristi se za pražnjenje crijeva prije operacije ili dijagnostičkih pretraga. Eva/qu korisno je imati tijekom putovanja, kada se može pojaviti neočekivani zatvor te je potrebno brzo i učinkovito pražnjenje. Treba pripaziti na mjesto i vrijeme uporabe i vršenja nužde.


Čepići se mogu koristiti dugoročno za održavanje i obnavljanje mehanizama lijenog pražnjenja stolice.

Pogledajte kao Mreža Lista

2 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

2 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog