Gynofit

Gynofit® linija proizvoda na potpuno prirodan i djelotvoran način rješava najčešće zdravstvene probleme intimnog područja - gljivične i bakterijske infekcije te suhoću rodnice.

Suhoća rodnice

Suhoća rodnice česta je pojava koja se javlja kao posljedica hormonskih promjena za vrijeme menopauze, trudnoće, nakon poroda, ali i tijekom liječenja karcinoma. Uzrok suhoće može biti i primjena oralnih kontraceptiva te vaginalne infekcije. Zbog suhoće rodnice sluznica postaje tanka, osjetljiva i ranjiva. Javlja se tipičan osjećaj pečenja i svrbeža koji otežava svakodnevno funkcioniranje.

Gljivične i bakterijske infekcije

Prema istraživanjima, gotovo tri četvrtine žena će bar jednom u životu doživjeti neugodne simptome bakterijske ili gljivične infekcije intimnog područja. Do infekcije dolazi zbog promjene u ravnoteži fiziološke flore rodnice. Uzroka koji dovode do neravnoteže vaginalne flore je mnogo. Uzimanje pojedinih lijekova (npr. antibiotika), prečesto korištenje intimne kupke ili intimnih dezodoransa, korištenje kontraceptivnih preparata, hormonalne promjene u trudnoći ili menopauzi, slab imunitet.

Gynofit proizvodi

GYNOFIT® gel za ovlaživanje rodnice je siguran proizvod koji brzo, jednostavno i učinkovito rješava suhoću rodnice. Umiruje i štiti od nadražaja, a može se koristiti i za podmazivanje (kao lubrikant).

GYNOFIT® gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom normalizira floru i regulira pH rodnice. Namijenjen je za sprečavanje i liječenje bakterijske vaginoze i gljivične upale rodnice. Brzo ublažava simptome svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa.

 


Pogledajte kao Mreža Lista

2 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

2 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog