Klorane

KLORANE


Jedna biljna vrsta, jedna djelatna tvar, jedan specifični simptom – brend Klorane već više od 50 godina pažljivo bira biljne sastojke visokog stupnja kvalitete, sigurnosti i znanstveno dokazane učinkovitosti. Klorane kozmetički preparati na biljnoj bazi njeguju, hrane i odgovaraju na specifične zahtjeve svih tipova kose.


Božur linija za osjetljivo i nadraženo vlasište umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom.


Za čišćenje, pročišćavanje i revitaliziranje normalne do masne kose stvorena je Citrus linija proizvoda puna aminokiselina i vitamina koji kosi vraćaju prijeko potrebnu energiju.


Linija proizvoda s bogatim cupuacu maslacem hrani i obnavlja suhu i oštećenu kosu ispunjavanjem praznina između keratina te kosu čini mekom i sjajnom.

Dragoljub, biljka porijeklom iz Južne Amerike, sadrži glukotropeolin koji ima jake pročišćavajuće osobine, djelotvorno smanjuje prhut i pročišćava vlasište, a kosu ostavlja mekom i blistavom.


Cvjetovi kamilice se tradicionalno koriste za posvjetljivanje svih nijansi plave kose pa je tako osmišljena linija koja obnavlja i njeguje sve tipove svijetle kose.
Za jačanje i revitalizaciju kose, kod ispadanja i njenog prorjeđivanja osmišljena je Klorane linija s kininom i organskim runolistom. Pomaže potaknuti rast kose i vraća strukturu vlasi.


Kopriva se tradicionalno upotrebljava zbog svojih svojstava kontrole zamašćivanja. Proizvodi linije s koprivom nježno uklanjaju višak sebuma ostavljajući kosu i vlasište čistima.


Lan, biljka s podatnim i otpornim vlaknima, jača vlasi i daje kosi dugotrajan volumen i mekoću.


Hranjiva linija za kosu s mangom suhoj kosi pruža zaštitu, hidraciju i sjaj.


Klorane linija suhih šampona čisti kosu bez vode u 2 minute, upija ulje i kosi daje volumen. Suhi šampon s vodenom metvicom može se koristiti nakon vježbanja ili kod kose izložene onečišćenju, suhi šampon s koprivom pogodan je za masnu kosu, a sa zobenim mlijekom pruža intenzivnu njegu svim tipovima kose.


Linija proizvoda s organskom vodenom metvicom namijenjen je detoksikaciji normalne kose, štiti od onečišćenja, hladi i intenzivno čisti kožu održavajući ravnotežu vlasišta.


Za UV zaštitu i njegu kod sunčanja osmišljena je Ylang – Ylang linija. Šampon s voskom Ylang – Ylang nježno čisti, uklanja sol, pijesak, klor i nakupljena sredstva za zaštitu od sunca, dok ulje s voskom Ylang – Ylang štiti kosu od sunca i blijeđenja boje.


Linija sa zobi nježno čisti sve tipove kose, pa i one najosjetljivije, omekšava, štiti i razmrsuje kosu. Prigodan je za cijelu obitelj (od treće godine).

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 25-26 od 26

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 25-26 od 26

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog