Octenisan

OCTENISAN


Octenisan linija uključuje proizvode na bazi oktenidina koji su namijenjeni pranju i dekolonizaciji kože i kose nepokretnih bolesnika u kućnom i bolničkom okruženju. Proizvodi ove linije prikladni su za primjenu i u jedinicama intenzivne njege. Osim nepokretnih bolesnika, proizvode Octenisan linije mogu koristiti sve osobe kod preoperativne dekontaminacije ili održavanja higijene kože i sluznice nosa.


PROIZVODI OCTENISAN LINIJE


Octenisan losion za pranje namijenjen je higijenskom pranju cijelog tijela i pranju kose. Ima osobine dekontaminacije, a djeluje i protiv multirezistentnih patogena. pH vrijednost losiona neutralna je za kožu, a losion prikladan za sve tipove kože, bez umjetnih boja i mirisa. Nakon uporabe isprati. Namijenjen je preoperativnom pranju cijelog tijela i kose.


Octenisan kapa za pranje jednokratna je kapa impregnirana otopinom za čišćenje, koristi se za dekontaminaciju kose i vlasišta pranjem. Spremna je za uporabu, bez mirisa i boja. Po potrebi se može ugrijati u mikrovalnoj pećnici kako bi temperatura bila ugodna pacijentu. Nakon korištenja potrebno je isprati kosu.


Octenisan rukavice za pranje jednokratne su rukavice impregnirane antiseptikom oktenidinom. Koriste se za dekontaminaciju kože pranjem, čišćenjem i njegu kože. Dodatak alantoina čini ih nježnima prema koži, spremne su za uporabu, bez boja i mirisa. Pogodne su i za kosu. Ne zahtijevaju ispiranje.


Octenisan md gel za nos je hidrogel namijenjen vlaženju i dekontaminaciji predvorja nosa putem mehaničkog čišćenja. Vanjski utjecaji mogu uzrokovati isušivanje i nadraženost nosa. Octenisan md gel za nos osigurava vlažno okruženje kako bi proces zacjeljivanja epitela nosa bio brz i uspješan. Hidratantni učinak gela sprječava naseljavanje bakterija i doprinosi učinkovitoj dekontaminaciji multirezistentnih patogena.

Pogledajte kao Mreža Lista

2 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

2 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog