Papilocare

PAPILOCARE


HPV uzročnik je najčešće spolno prenosive infekcije, koja je u 90 % slučajeva izlječiva. U većini slučajeva infekcija nema nikakvih popratnih simptoma i prolazi sama od sebe. U zemljama u razvoju rak vrata maternice najučestalija je vrsta zloćudnog tumora. Pravovremenom dijagnozom, cijepljenjem prije stupanja u spolne odnose i redovitim godišnjim ginekološkim pregledima bolest se može spriječiti.


Za sprječavanje i pomoćno liječenje oštećenja uzrokovanih HPV – om tu su Papilocare proizvodi.


Papilocare gel za rodnicu prvi je i jedini proizvod na hrvatskom tržištu za sprječavanje i pomoćno liječenje oštećenja uzrokovanih HPV – om. Stvara sloj na sluznici vrata maternice i oblikuje obrambenu barijeru za sprječavanje rizika od integracije HPV – a te tako prekida integraciju HPV – a, i stvaranje novih lezija. Kontrolira i pomaže pri ponovnoj epitelizaciji transformacijske zone vrata maternice kako bi se spriječio rizik od lezija, obnavlja i ponovno epitelizira lezije i liječi suhoću sluznice vrata maternice i rodnice, ponovno uspostavlja ravnotežu mikrobiote rodnice i poboljšava zdravlje rodnice te stvara odgovarajuće uvjete za poticanje prirodnog procesa ozdravljenja.


Papilocare genitalni gel za vanjsku primjenu koristi se za pomoćno liječenje kondiloma uzrokovanih HPV – om na površini genitalija. Vlaži i obnavlja sluznicu površine genitalija kada je potrebna posebna njega nakon određenih medicinskih/kirurških zahvata, poboljšava funkciju kožne barijere, održava mikrobiotu intimnog područja te vraća normalne karakteristike fleksibilnosti i vlaženja, čime pospješuje prirodni proces zacjeljivanja.

Pogledajte kao Mreža Lista

1 proizvod

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

1 proizvod

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog