Pierre Fabre Dermatologie

PIERRE FABRE DERMATOLOGIE

Koža je vitalni organ, zato nam je njeno zdravlje tako dragocjeno. Pierre Fabre Dermatologie je sastavni dio Pierre Fabre grupe, koji već više od 30 godina proučava fiziologiju kože. Kao vitalan, složen i fascinantan organ naša koža zaslužuje vrhunsku stručnost za kontinuiranu zaštitu i liječenje. Pierre Fabre Dermatologie fokusira se na medicinsku dermatologiju, a kombinaciju inovativnog medicinskog znanja s dermatokozmetičkim iskustvom primjenjuje u tri područja: dječjoj dermatologiji, dermatoonkologiji i rijetkim bolestima.

Pierre Fabre Dermatologie nudi široku paletu dermatoloških lijekova i medicinskih proizvoda diljem svijeta. U Hrvatskoj su prisutni medicinski proizvodi (liječenje znakova i simptoma suhoće kože, liječenje infekcije Molluscum contagiosum) te receptni lijek indiciran za liječenje proliferirajućeg infantilnog hemangioma.

Proizvodi Pierre Fabre Dermatologie razvijeni su kako bi učinkovito ublažili uobičajene kožne tegobe i tako poboljšali zdravlje i dobrobiti pacijenata.

DEXERYL KREMA je emolijentna krema za liječenje simptoma suhe i atopične kože (kod atopijskog dermatitisa, ihtioze…). Meki parafin i tekući parafin stvaraju film koji fizički inhibira isparavanje i na taj način sprječava isušivanje kože, a služi kao prepreka vanjskim oštećenjima. Glicerol ima hidrirajući učinak i održava ravnotežu vlage u koži. Dexeryl krema vraća vlagu i zaštitnu funkciju kože te smanjuje iritaciju kože, svrbež i grebanje.

MOLUSK OTOPINA ZA KOŽU KOJA SE ISPIRE je 10 % - tna otopina kalijevog hidroksida koji ima visoko lužnat pH. Ovaj proizvod nagriza kožu i ima kauterizirajuće djelovanje na vanjski dio kože denaturacijom bjelančevina u tkivu. Molusk otopina koristi se kod infekcije Molluscum contagiosum. Ova dobroćudna, zarazna virusna infekcija kože uzrokovana je poksivirusom, a manifestira se pojavom papula ili čvorića na koži. Najčešća je u djece, obično u dobi 2 do 5 godina, ali može se javiti u adolescenata i odraslih osoba.

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 24

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Eau Thermale Avène Vrlo visoka zaštita Ultra fluid tonirani SPF50+, 50 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Eau Thermale Avène Vrlo visoka zaštita Ultra fluid tonirani SPF50+
  Posebna cijena 19,80 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 28,28 €
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 24

Stranica
po stranici
Postavite obrnuto od abecednog