Solgar

SOLGAR


Solgar dodaci prehrani vrhunske su kvalitete i najsuvremenije tehnologije proizvodnje. Kroz više desetljeća istraživanja, Solgar je razvio izvrsne suplemente koristeći najbolje što dolazi iz prirode.


Formulacije su razvijene i vođene znanošću i predanim radom. Strogom kontrolom kvalitete u laboratoriju proizvodi su testirani u svim fazama proizvodnje. Teže proizvodnji organskih i veganskih proizvoda bez glutena i laktoze, umjetnih punila, boja i sladila. Solgar je svoje proizvode certificirao, pa tako oni poštuju košer i Halal zakone.


Za oblaganje svojih tableta Solgar koristi na vodi temeljeno oblaganje, umjesto dosad korištenog šelaka. Ovo prirodno oblaganje osigurava bolju apsorpciju nutrijenata, jer poboljšava raspadljivost i rastrošljivost tableta. Proizvodi su prilagođeni i za one koji imaju poteškoće s gutanjem kapsula i tableta, pa se tako mogu naći proizvodi u tekućem obliku i u obliku tableta za žvakanje.


Solgarovi dodaci prehrani osiguravaju nadomjestak vitamina i minerala, proizvoda s biljnim sastojcima i ekstraktima hrane.

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 50

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 50

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog