Visocor

VISOCOR


Brend Visocor predstavlja „pravi ulov“ u web ljekarni Vaše zdravlje. Ovi mjerači krvnog tlaka, pristupačne cijene, potpuno automatski i neinvazivno mjere krvni tlak i puls zapešća ili nadlaktice. Veliki zaslon i jednostavno rukovanje čine uređaje posebno atraktivnim za starije korisnike. Važnost kvalitete i pristajanja manžete mjerača krvnog tlaka često se podcjenjuje, a ona igra glavnu ulogu u rezultatu mjerenja. Prilikom mjerenja, manžeta mora dobro pristajati nadlaktici ili zapešću kako bi pouzdano i precizno zabilježila oscilacije koje dolaze iz srca u arteriju i prenose se na elektroniku uređaja.

Svi Visocor tlakomjeri prolaze kroz nekoliko kontrola kvalitete, a sve manžete korištene za mjerenje tlaka brenda Visocor testirane su na kompatibilnost s kožom.
Tlakomjer Visocor HM50 namijenjen je mjerenju krvnog tlaka na zapešću kod odraslih starijih od 15 godina, dok je Visocor OM50 namijenjen mjerenju krvnog tlaka na nadlaktici kod starijih od 12 godina.


Tlakomjeri Visocor HM60 i OM60 primjenjuju oscilometrijsku metodu za mjerenje krvnog tlaka i pulsa, prilagođeno napuhivanje manžete, prikazuju nepravilan puls i imaju memoriju od 120 mjerenja za prikaz prosječnih vrijednosti s prikazom datuma i vremena mjerenja.

Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog