Visomat

VISOMAT


Visomat digitalni tlakomjeri potpuno automatski mjere krvni tlak i puls. Posebno su prilagođeni potrebama korisnika već 40 godina, a njihova točnost i preciznost potvrđena je od strane raznih nezavisnih instituta. Prolaze nekoliko testova kvalitete te su sigurni za korištenje.


Ovi uređaji preporučuju se kod bolesnika s nestabilnim krvnim tlakom za kućnu uporabu i samokontrolu krvnog tlaka, kao potpora liječenju. Najvažnije je da veličina manžete odgovara zapešću, odnosno, nadlaktici kako bi se izbjegao netočan rezultat.
Visomat Handy tlakomjer prikladan je i precizan za mjerenje krvnog tlaka na zapešću za cijelu obitelj te je zbog svoje veličine praktičan za korištenje. Visomat Comfort Eco i Comfort 20/40 tlakomjeri za mjerenje tlaka na nadlaktici rade na oscilometrijskoj metodi mjerenja, sastoje se od monitora i manžete za krvni tlak.


Preporuča se da osobe starije dobi koriste tlakomjer za mjerenja tlaka na nadlaktici zbog anatomskih značajki šake, arterioskleroze i ostalih različitih okolnosti koje mogu negativno utjecati na vrijednosti mjerenja krvnog tlaka zapešća.

Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

5 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog