Novalac AC

400 g
SKU: C065510

Početna mliječna hrana Novalac AC primjerena je za dojenčad s kolikama od rođenja do navršenog 12. mjeseca.

*Popust se ne primjenjuje na početne i specijalne formule dječje hrane

14,97 €
37,43 €/kg
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Početna mliječna hrana Novalac AC primjerena je za dojenčad s kolikama od rođenja do navršenog 12. mjeseca ako ih majke ne doje. Novalac AC je početna mliječna hrana posebno prilagođena za dojenčad s kolikama, sa smanjenim sadržajem laktoze koja je prilagođena metaboličkom kapacitetu tankoga crijeva te zato sprječava stvaranje plinova i vjetrova. Novalac AC: Smanjuje učestalost i trajanje plača dojenčeta zbog kolika.

Količina laktoze prilagođena je dojenčetu i smanjuje stvaranje plinova u tankom crijevu te time sprječava kolike. Novalac AC zadovoljava prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane. Novalac AC AC zadovoljava prehrambene potrebe dojenčeta: obogaćen je željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine.

Novalac AC dio je velike skupine proizvoda posebno prilagođenih dojenčadi pažljivo izabranim sastojcima i kontroliranom kakvoćom. Nakon navršenog 12. mjeseca savjetujemo prijelaz na mlijeko za djecu Novalac 3 Junior. Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani, ne sadržava genetski modificirane organizme (GMO), a ni gluten.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...