Novalac AR

400 g
SKU: C043653
Početna mliječna hrana Novalac AR primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. mjeseca .
95,88 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 300 kn.

Početna mliječna hrana Novalac AR primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. mjeseca ako ih majke ne doje. Novalac AR jedina je mliječna hrana koja sadrži kukuruzni škrob za optimalno zgušnjavanje hrane u želucu, čime smanjuje vraćanje hrane kod dojenčadi. Zbog kiseloga želučanog pH mliječna hrana Novalac AR zgušnjava se tek u želucu, a ne u bočici, što omogućuje tekuće hranjenje dojenčeta odmah kad je mliječna hrana pripremljena.

Vraćanje hrane česta je tegoba dojenčadi u prvoj godini života koja se očituje kao nehotično vraćanje majčinog mlijeka, odnosno hrane iz želuca u jednjak. Obično se javlja odmah nakon obroka (prilikom podrigivanja), a rjeđe tijekom spavanja. Kod dojenčadi s vraćanjem hrane u prehrani se preporučuje upotreba zgusnute mliječne hrane Novalac AR, koja smanjuje vraćanje hrane, a istodobno ne usporava probavu. Novalac AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane.

Novalac AR zadovoljava prehrambene potrebe dojenčeta: obogaćen je željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine. Novalac AR dio je velike skupine proizvoda posebno prilagođenih dojenčadi pažljivo izabranim sastojcima i kontroliranom kakvoćom.

Nakon navršenog 12. mjeseca savjetujemo prijelaz na mlijeko za djecu Novalac 3 Junior. Sastav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani, ne sadržava genetski modificirane organizme (GMO), a ni gluten.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...