Novalac AR

400 g
SKU: C043653

Početna mliječna hrana Novalac AR primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do navršenih 36. mjeseci.

*Popust se ne primjenjuje na početne i specijalne formule dječje hrane

16,10 €
40,25 €/kg
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Početna mliječna hrana Novalac AR primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do 36. mjeeca života.

Novalac AR jedina je mliječna hrana koja sadrži kukuruzni škrob za optimalno zgušnjavanje hrane u želucu, čime smanjuje vraćanje hrane kod dojenčadi. Zbog kiseloga želučanog pH mliječna hrana Novalac AR zgušnjava se tek u želucu, a ne u bočici, što omogućuje tekuće hranjenje dojenčeta odmah kad je mliječna hrana pripremljena.

Vraćanje hrane (bljuckanje) ili regurgitacija česta je tegoba dojenčadi u prvoj godini života koja se očituje kao nehotično vraćanje majčinog mlijeka, odnosno hrane iz želuca u jednjak. Obično se javlja odmah nakon obroka (prilikom podrigivanja), a rjeđe tijekom spavanja. Kod dojenčadi s vraćanjem hrane u prehrani se preporučuje upotreba zgusnute mliječne hrane Novalac AR, koja smanjuje vraćanje hrane, a istodobno ne usporava probavu. Novalac AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane.

Novi sastav hrane sada uključuje dodanu dokozaheksaensku kiselinu (DHA) i arahidonsku kiselinu (ARA) te je prilagođen sadržaj nekih vitamina i minerala. Mliječna hrana Novalac sada sadrži još više vitamina D, K, B1 i B6.
Promjena sastava može utjecati na izgled i druga svojstva mliječne formule, na primjer na miris, okus, otapanje, pjenjenje itd., ali ne utječe na sigurnost ili kvalitetu proizvoda. Prijelaz na novu formulu sasvim je siguran i može se provesti odmah, bez prijelazne faze, dakle čim se potroše zalihe sa starim sastavom.

Novalac AR zadovoljava prehrambene potrebe dojenčeta: obogaćen je željezom, sadrži optimalnu količinu masti i bjelančevina te osigurava sve važne aminokiseline, minerale i vitamine. Novalac AR dio je velike skupine proizvoda posebno prilagođenih dojenčadi pažljivo izabranim sastojcima i kontroliranom kakvoćom.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...