Ducray Melascreen Depigmentant intenzivna njega

30 ml
SKU: C037432
Za njegu kože s lokaliziranim tamnim mrljama. Smanjuje i posvjetljuje lokalizirane tamne mrlje.
300,55 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 40% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Pierre Fabre grupacije, obračunava se u košarici. Vrijedi od 24.11. do 28.11.2022. Ostvaruje se kupnjom A-Derma, Ducray, Eau Thermale Avène, Klorane, Dexeryl i Molusk proizvoda iznad 50kn.
Proizvod ima besplatnu dostavu.
Icon for promotion amount
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Melascreen DEPIGMENTANT intenzivna njega posebno je formulirana za smanjenje i posvjetljivanje lokaliziranih tamnih mrlja. Djelotvornost leži u originalnoj kombinaciji djelatnih tvari, koncentriranoj formuli azelaične i glikolne kiseline. Azelaična kiselina je djelatna tvar prepoznatljiva po svom snažnom depigmentirajućem djelovanju: inhibira ključni enzim uključen u sintezu pigmenta melanina te na taj način smanjuje vidljivost tamnih mrlja. Glikolna kiselina, referentna djelatna tvar u dermatologiji, uklanja površinski melanin, zaglađuje kožu i omogućuje bolje prodiranje azelaične kiseline. Nekomedono. Bez parfema. Formulirano kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

Ispitano pod nadzorom dermatologa. Rezultati testiranja - djelotvornost potvrđena od strane korisnika. Djelovanje na tamne mrlje: 84%* Ten je posvijetljen: 75%* Ten je ujednačen: 66%*

* test zadovoljstva primjenom proveden na 31 ženi tijekom 4 mjeseca primjene

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...