Cicatridina vagitoriji

10 vagitorija
SKU: C037784

Cicatridina vagitoriji služe za ubrzanje zacjeljivanja oštećenja na sluznici rodnice i vraćanje prirodne vlažnosti rodnice.

Cicatridina vagitoriji sadrže 5 djelatnih tvari: hijaluronsku kiselinu, gotu kolu, neven, aloe veru i čajevac. Sinergijski učinak 5 sastojaka potiče sintezu kolagena i proces zacjeljivanja, djeluje protuupalno i smanjuje stvaranje edema, djeluje antibakterijski i antifungalno. Vagitoriji ne ostavljaju mrlje na donjem rublju. Mogu se koristiti duže vrijeme, ovisno o trajanju simptoma.

11,30 €
1,13 €/kom
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Što su Cicatridna vagitoriji i za što se koriste?

Cicatridina vagitoriji djeluju zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšavanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Indikacije: pomoćna terapija reparativnih procesa u atrofičnim i distrofičnim stanjima vaginalne sluznice. Pospješuje zacjeljivanje nakon poroda, ginekoloških operacija, u slučajevima distrofije uslijed kemoterapije, ionizirajućega zračenja, kao i vaginalne suhoće zbog nedostatka estrogena.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...