A-Derma Dermalibour+ pjenušavi CICA-gel

200 ml bočica
SKU: C061768
Pjenušavi CICA-gel za iritiranu i oslabljenu kožu s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. Nježno čisti, umiruje i pročišćava iritirana područja zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi i bakar-cink kompleksu.
16,96 €
84,80 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% na iskazanu cijenu, na proizvode iz letka Zdravlje Plus , obračunava se u košarici. Vrijedi od 01.04. do 30.04.2023. Ostvaruje se kupnjom proizvoda iz letka Zdravlje Plus u vrijednosti iznad 6,50 €.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount
Preporuka ljekarnika
Best choice icon
Za iritiranu i oslabljenu kožu s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. Iritacije ruku, suha područja, koža sklona ljuskanju, pelenski osip, iritacije vlasišta i druge svakodnevne male iritacije kože. Dojenčad, djeca, odrasli. Lice, ruke, tijelo, vlasište, vanjska intimna područja. Nježno čisti, umiruje i pročišćava iritirana područja zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi* i bakar-cink kompleksu. Formula s kremastom pjenom i nježnom bazom za pranje posebno prilagođena za redovitu primjenu za održavanje dobre higijene, posebno ruku, bez isušivanja. Formula ispitana pod nadzorom dermatologa, pedijatara, ginekologa i oftalmologa. Visoka pedijatrijska podnošljivost. Ne peče za oči. Fiziološki pH. Bez sapuna. Bez parfema. Clean and Green opredijeljenost: Biorazgradiva** formula sadrži 90 % sastojaka prirodnog podrijetla. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Bez sastojaka životinjskog podrijetla. 100% reciklirani materijal boce. *Rhealba® zob iz organskog uzgoja **u skladu s međunarodnom OECD normom 301B

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...