Bepanthol® kapi za oči, 10 ml

1 bočica x 10 ml
SKU: C046658
Bepanthol® kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Mješavina natrijeva hijaluronata i dekspantenola štiti i vlaži površinu oka te je podmazuje.
Posebna cijena 14,89 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 16,54 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 10% traje od 01.06. do 30.06.2024.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Akcija

Bepanthol® kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Bepanthol® kapi za oči sadrže natrijev hijaluronat, tj. natrijevu sol hijaluronske kiseline, usljed čijih fizikalnih svojstava se na rožnici stvara ravnomjeran, stabilan i postojan zaštitni film, a da se ujedno ne smanjuje sposobnost vida. Bepanthol® kapi za oči sadrže i provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezivanja velike količine vode, vlaži i njeguje oko s jedne strane, dok s druge zajedno s natrijevim hijaluronatom zadržava vlagu. Mješavina natrijeva hijaluronata (koji stabilizira suzni film), i dekspantenola (koji njeguje i smiruje oko), štiti i vlaži površinu oka te je podmazuje. Bepanthol® kapi za oči dugoročno ublažavaju tegobe kod:

• mehaničkih opterećenja kao posljedice nošenja tvrdih ili mekih kontaktnih leća ili dijagnostičkih pretraga očiju

• promjena okoline (tzv. okolinski stres), prouzročenih djelovanjem klimatskih uređaja, vjetra, hladnoće, suhog ili zagađenog zraka (npr. dimom cigareta);

• preopterećenja očiju kao posljedice rada na računalu, mikroskopu ili nakon dugotrajnog upravljanja motornim vozilom.

Bepanthol® kapi za oči ne sadrže konzervanse te ih korisnici dobro podnose i nakon dugotrajne uporabe. Bepanthol® kapi za oči primjerene su i za osobe koje nose kontaktne leće. Prije uporabe kapi za oči, kontaktne leće ne trebaju se ukloniti iz očiju.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...