Vizol S Allergy kapi za oči

10 ml
SKU: C046960
Vizol S Allergy kapi za oko koriste se za sprječavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svrbeža, crvenila ili pretjeranog suzenja oka mogu se učinkovito ublažiti.
11,48 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Vizol S ALLERGY kapi za oko štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka. Pogodan je za osobe koje nose kontaktne leće, djecu i za osobe koje imaju osjetljive oči.

Vizol S ALLERGY sadrži Ectoin®, prirodnu molekulu dobivenu iz mikroorganizama otpornih na ekstremne uvjete. Da bi preživjeli, ti mikroorganizmi proizvode ekstremolite. Ectoin® je dobro istražen ekstremolit koji se danas može upotrijebiti za zaštitu stanica sluznice. Tehnologija aplikatora bočice sadržava filtar koji proizvod čini sigurnim za primjenu jer sprečava onečišćenje otopine i nakon otvaranja.

Proizvod ne sadrži konzervanse te je time smanjena njegova mogućnost iritacije i oštećenja površine oka. Proizvod se općenito dobro podnosi. U izoliranim slučajevima može doći do iritacije, crvenila oka ili konjunktivitisa. Ako primijetite bilo koju nuspojavu, obratite se svom liječniku ili ljekarniku.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...