Salus Floradix kalcij, magnezij i cink

250 ml
SKU: C045343
Tekući dodatak prehrani jednostavan za uzimanje, sadrži uravnoteženi omjer kalcija, magnezija, cinka i vitamina D. Hranjivi sastojci u tekućem pripravku već su otopljeni, brže se asporbiraju u probavnom sustavu u odnosu na tablete.
16,70 €
66,80 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Dietpharm i PharmaS linije, obračunava se u košarici. Vrijedi od 13.05. do 18.05.2024. Ostvaruje se kupnjom proizvoda u vrijednosti iznad 10€.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount
Floradix Kalcij, magnezij i cink posebno se preporuča ženama, mladima, starijim osobama i sportašima za zdravlje kostiju i zubi. Kalcij, magnezij, cink i vitamin D doprinose održavanju normalnih kosti. Kalcij, magnezij i vitamin D također doprinose održavanju normalnih zubi. Dodatno Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorištenju kalcija i fosfora te normalnoj razini kalcija u krvi. Floradix Kalcij, magnezij i cink smiju uzimati trudnice i dojilje. Floradix Kalcij, magnezij i cink sadrži mješavinu koncentriranih voćnih sokova i odabrane biljne ekstrakte koji mu daju ugodan okus. Pogodan je za vegetarijance.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...