Regulatpro Arthro

350 ml
SKU: C069890

Regulatpro® Arthro dodatak prehrani kaskadno je fermentirani
koncentrat u tekućem obliku. Za kosti i zglobove. Sadrži vitamin C, koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena, za normalnu ulogu kostiju i hrskavice.

48,90 €
139,71 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Proizvod ima besplatnu dostavu.

Regulatpro® Arthro sadrži snagu
fermentiranog koncentrata: REGULATESSENZ®.
Pripremljen prema inovativnom procesu: Cascade Fermentation™.

Regulatpro® Arthro sadrži vitamin C, koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena, za normalnu ulogu kostiju i hrskavice.
Vitamin D i cink u Regulatpro® Arthro pomažu u održavanju zdravih kostiju. Vitamin D doprinosi održavanju normalne
funkcije mišića te normalnoj apsorpciji i potrošnji kalcija i fosfora. Bakar pomaže u održavanju normalnog vezivnog tkiva. Bakar, cink, selen, vitamin C i vitamin D doprinose normalnoj ulozi imunološkog sustava. Bakar, cink, selen i vitamin C pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Bakar i vitamin C doprinose normalnoj potrošnji energije.

REGULATESSENZ®: To je opetovano fermentirana, biološka, ​​tekuća esencija od svježeg, zrelog voća, orašastih plodova i povrća. Sastojci koji su iz kontrolirane organske proizvodnje tako su potpuno dostupni organizmu uz pomoć globalno jedinstvene i patentirane kaskadne fermentacije. Nakon ovog intenzivnog procesa, oko 50.000 sekundarnih biljnih tvari, komponenti bakterija mliječne kiseline, dekstroze L(+) mliječne kiseline i minerala nalazi se u visoko koncentriranoj smjesi enzima.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...