Yasenka Lenisal Duo Effect pastile

20 pastila
SKU: C068300

Dodatak prehrani koji pomaže kod crvenila i nadraženosti grla te neugodnom osjećaju i boli pri gutanju i nagonu na kašalj. Sa sladilom.

6,85 €
0,34 €/kom
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Dodatak prehrani koji pomaže kod crvenila i nadraženosti grla te neugodnom osjećaju i boli pri gutanju i nagonu na kašalj. 

Neugodan zadah dodatni problem grlobolje

Bijeli sloj na jeziku uobičajena je pojava kod ljudi koji pate od grlobolje, prehlade, ali i upale sinusa i pluća. Formiraju ga bakterije koje se nakupljaju između papila na površini jezika i upravo su one krivci za neugodan zadah. Uklanjanjem bakterija s jezika djeluje se na zdravlje cijele usne šupljine, smanjuje se razvoj upale grla, doprinosi zdravlju zuba te sprječava neugodan zadah.

  • Eukalptus i paprena metvica (metol): prirodno analgetsko i antiseptičko djelovanje, Smanjenje začepljenosti nosa, Olakšanje disanja, Smanjenje upale.
  • Med: oblaganje i obnavljanje sluznice, smanjenje crvenila.
  • Vitamin C: jačanje imuniteta i zaštita stanica, od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni i zuba, te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. 
  • Lan: čišćenje jezika i usne šupljine

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...