Vaše zdravlje, naša briga.

Naše ljekarne se nalaze u vašem susjedstvu, centru grada, blizu škola i vrtića te u velikim trgovačkim centrima. Provjerite na kojim lokacijama, diljem Hrvatske, možete pronaći ljekarne Vaše zdravlje.

Naručite proizvode i iskoristite pogodnosti online kupovine, a narudžbu preuzmite u izabranoj ljekarni i uštedite na troškovima dostave. Prilikom preuzimanja, savjetujte se s našim ljekarnicima koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja koja možete postaviti i na našem webshopu. 

Naime, u našim ljekarnama više od 150 zdravstvenih stručnjaka svakodnevno savjetuje pacijente s ciljem očuvanja zdravlja i prevencije bolesti te brine o ispravnoj i sigurnoj primjeni lijekova, medicinskih proizvoda, dermokozmetike, dodataka prehrani, homeopatskih te ostalih proizvoda.

Naša misija je pružanje ljekarničke skrbi najvišeg standarda. Potražite najbližu Vaše zdravlje ljekarnu i provjerite radno vrijeme, točnu lokaciju i rutu do ljekarne, te kontakte.

Za vaše zdravlje brinemo i kad radno vrijeme završi pa vam je od 0 - 24 dostupan i portal Vaše zdravlje, vaš vodič za zdraviji život, samoliječenje i sve drugo što ne stignete pitati ljekarnika.