Eucerin Anti-Pigment Skin perfecting serum

30 ml
SKU: C066026

Serum za lice, učinkovito smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje te pruža mladenački izgled kože.

44,33 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Proizvod ima besplatnu dostavu.

Anti-Pigment Skin Perfecting Serum spaja snažne aktivne sastojke koji na različite načine utječu na blistavost vaše kože te smanjuju hiperpigmentaciju u samom izvoru:
-Thiamidol je učinkovit i patentirani sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije. Klinički dokazano smanjuje hiperpigmentaciju i sprječava njeno ponovno pojavljivanje uz redovitu potrebu. Sastojak thiamidol patentirao je Eucerin.
-Hijaluronska kiselina je jedna od najučinkovitijih hidratantnih tvari kože koja pomaže privući i zadržati vlagu, dok je glicerin humektant koji isto pomaže našoj koži privući i zadržati vodu, pružajući dugotrajnu hidraciju i njegu. Zajedno, ovi sastojci pružaju vašoj koži potrebnu hidrataciju i vlagu za postizanje blistavog sjaja kože.
-Crystal tehnologija pruža ultra laganu teksturu koja je prigodna za sve tipove kože, te se može uvrstiti u bilo koju rutinu njege kože. Brzo se upija i ostavlja kožu mekanom.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...