Pravila nagradnog natječaja „Web ljekarna Vaše zdravlje i Ewopharma daruju!“

Organizator  

Nagradni natječaj  „Web ljekarna Vaše zdravlje i Ewopharma daruju“  (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne VAŠE ZDRAVLJE, Utinjska 40, OIB: 10698224903 (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije Priređivačevih proizvoda i usluga. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj te nije ni na koji  način povezan s Facebookom. Facebook ne sponzorira niti promiče ovaj Nagradni natječaj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

Trajanje
Natječaj se održava od 24.08. do 30.08.2020. u ponoć. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Organizatora https://www.facebook.com/ljekarnevasezdravlje/

Pravo sudjelovanja
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.

Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.


Jedna osoba može samo jednom osvojiti - JEDAN OD 2 RAZLIČITA PAKETA:

  1. Gilbert poklon za trudnice (sastoji se od: 1x Dologel gel 5ml, 1x A-Cerumen ampule 10x2ml, 1x Physiodose ampule 12x5ml i 1x Marimer izotonične ampule 10x5ml)
  2. Ewopharma poklon za ljubitelje putovanja (sastoji se od: 1x Antimetil tablete (30 tableta) + 1x Calmiderm krema od 15g)

Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima.
Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti biti uzete u obzir.

Način sudjelovanja
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:
u komentar ispod objave o nagradnom natječaju odgovoriti samo jednom na pitanje iz nagradnoga posta: „pripadate li u kategoriju „trudnica“ ili „ljubitelja putovanja“ te što jedva čekate kupiti u našoj online ljekarni.

Opetovane komentare s istih FB profila nećemo uzimati u obzir! 

 

Odluka o pobjedniku i nagrade

Nagrade se dodjeljuju najkreativnijim sudionicima prema izboru stručnog žirija.

Biramo po TRI (3) najkreativnija odgovora za svaku navedenu nagradu: 1.  Gilbert poklon za trudnice, 2. Ewopharma poklon za ljubitelje putovanja.

Ukupno ŠEST (6) najkreativnijih sudionika će osvojiti jedan od dva ponuđena paketa - ovisno o tome za koji paket se odlučio u komentaru ispod objave o nagradnom natječaju.

Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu. 

Popis svih koji su osvojili nagrade objavit ćemo na FB stranici Ljekarni Vaše zdravlje (https://www.facebook.com/ljekarnevasezdravlje/) 31. kolovoza 2020.

Diskvalifikacija
Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako:
▪ sudionik prekrši ova pravila
Svi sudionici koji su diskvalificirani bit će obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka.

Predaja nagrada
Dobitnici su dužni u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: ime, prezime, kontakt i adresa koja se nalazi na osobnoj, na koju će im nagrada biti poslana poštom.

Zaštita osobnih podataka
Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno prijavom na Vaše zdravlje newsletter prihvaćaju ova Pravila te ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja Natječaja kako je ovim Pravilima specificirano, a sve sukladno Izjavi o zaštiti privatnosti kako je definirano na internet stranici www.vasezdravlje.com.  Prikupljeni podaci se mogu koristiti u marketinške svrhe (slanje promidžbenih, reklamnih ili promotivnih materijala te informiranje o novostima u ponudi, akcijama ili pogodnostima Organizatora), a sve sukladno Izjavi o zaštiti privatnosti uz prethodnu izričitu suglasnost Sudionika.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristajete na objavu svog imena i prezimena, odnosno Facebook korisničkog imena u postu nagradnog natječaja kada darivanje završi, a kućna adresa koju nam pošaljete u Inbox stranice bit će upotrijebljena samo i isključivo kako bih vam poslali osvojenu nagradu, nakon čega će vaša poruka s navedenom kućnom adresom biti obrisana.

Organizator će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se Osobni podaci sudionika u Natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Organizator će Osobne podatke Sudionika pažljivo čuvati, sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog Parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ od 27. travnja 2016. (dalje u tekstu: „OUZP“), Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) i drugim odgovarajućim propisima te Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.vasezdravlje.com.

Sudionik u svakom trenutku može povući svoj pristanak, zatražiti promjenu ili ispravak već danih osobnih podataka i/ili zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka za sudjelovanje u Natječaju, odnosno za korištenje u marketinške svrhe obavještavanjem Organizatora pisanom obavijesti dostavljenom na adresu Utinjska 40, 10 020 Zagreb ili na e-mail adresu szop@oktal-pharma.hr.