Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi

150 ml
SKU: C046065
Hranjivo ulje za masažu i njegu kože. Mješavina ulja kokosa i matične mliječi.
43,09 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 25% na iskazanu cijenu, na odabrane proizvode iz linije Trudi, obračunava se u košarici. Vrijedi od 15.08. do 19.08.2022. Ostvaruje se kupnjom odabranih Trudi proizvoda u vrijednosti iznad 50 kn.
Besplatna dostava iznad 300 kn.
Akcija

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi posebno je formulirano i prilagođeno nježnoj dječjoj koži. Sadrži pomno odabrane prirodne sirovine koje osjetljivoj koži pružaju hranjivu zaštitu, što je osobito pogodno u prvim mjesecima bebinog života. Hranjivo ulje kokosa štiti kožu od isušivanja, umiruje ju i podupire njezinu prirodnu vlažnost što kožu čini mekom i baršunastom.

Matična mliječ pruža koži prijeko potrebne hranjive tvari, pomaže u očuvanju njezinih obrambenih mehanizama i funkcije, te podupire sposobnost obnavljanja. Pogodno je za svakodnevnu njegu, nježno čišćenje osjetljive pelenske regije, masažu, te uklanjanje i sprječavanje pojave tjemenice kod novorođenčadi. Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi ne sadrži umjetne boje, konzervanse ni mirise, niti za dječju kožu neprikladna mineralna ulja.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...