Klorane zaštitni balzam s vodenom metvicom

150 ml
SKU: C054735
Ovaj svježi i lagani balzam trenutno razmrsuje kosu, istovremeno pružajući vlasištu učinkovitu zaštitu od onečišćenja. Ispire se.
95,80 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Kupnjom ovog proizvoda na poklon dobivate "Klorane detoksikacijski suhi šampon s organskom vodenom metvicom 50ml". Akcija traje od 15.01. do 31.01.2021.
Besplatna dostava iznad 300 kn.
Kupnjom proizvoda dobivate poklon
Gift with product icon
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Metvica se stoljećima koristi diljem svijeta zbog svojih osvježavajućih i tonirajućih svojstava. Odabrali smo vrstu Mentha aquatica L. zbog visokog sadržaja polifenola, koji imaju znanstveno dokazana antioksidacijska svojstva.*

Uzgajamo je na jugozapadu Francuske, u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Jedinstvena suradnja Klorane botaničke fondacije i Škole o okolišu Sveučilišta Tsinghua u Kini dokazala je iznimna svojstva vodene metvice protiv onečišćenja. Ovaj svježi i lagani balzam trenutno razmrsuje kosu, istovremeno pružajući vlasištu učinkovitu zaštitu od onečišćenja**.

Kosa se osjeća lagano, lako se stilizira i puna je sjaja. Prikladan je za prirodnu, obojenu i posvijetljenu kosu. Ispitano pod nadzorom dermatologa - biorazgradiva formula*** 

* in-vitro test

** zaštita od teških metala

*** u skladu s međunarodnom OECD normom 301B

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...