Jecodium mast

30 ml
SKU: C064383
Jecodium mast intenzivno obnavlja oštećenu kožu i stvara zaštitni sloj koji njeguje kožu. Sadrži riblje ulje te vitamine A, D i E koji sinergijskim djelovanjem održavaju vezivna tkiva kože u dobrom stanju te podupiru sposobnost obnavljanja kože.
4,90 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).

Jecodium mast preporuča se za stanja koja zahtijevaju brzu obnovu i intenzivnu njegu kože:

- smirenje nadražene kože nakon izlaganja vrućini, ili predugog izlaganja suncu,

- ublažavanje iritacije i crvenila kod pelenskog osipa

- ublažavanje iritacije na pregibima izazvanih trenjem ili prekomjernim znojenjem

- omekšavanje, hranjenje i zaštitu suhe, grube i ispucale kože

Riblje ulje kao glavna komponenta riblje masti poznato je i kao najstariji dodatak prehrani. Važnu ulogu u njezi kože ima zahvaljujući bogatom sastavu masnih kiselina te vitamina A, E i D u aktivnom obliku koji potiču obnavljanje kože.

Vitamin A, poznat i kao „vitamin mladosti“ potiče proizvodnju novih stanica kože. Sudjeluje i u stvaranju kolagena nužnog za zdravlje kože i cijeljenje rana.

Vitamin E je antioksidans koji se prirodno nalazi u našoj koži te podupire sposobnost obnavljanja kože. Često se koristi za obnavljanje suhe, ispucane i oštećene kože jer ju omekšava i čini glađom. Sunčevo zračenje smanjuje njegovu razinu u koži, a dovoljna razina vitamina E u koži pomaže cijeljenju rana i obnovi tkiva.

Vitamin D čuva obrambeni mehanizam kože i njezine funkcije te ima protuupalno djelovanje.

Eterično ulje lavande jedno je od najpopularnijih i najčešće korištenih u aromaterapiji, no ima i važnu ulogu u njezi oštećene kože. Djeluje blago antiseptički te održava zdravu kožu. Prepoznatljiv miris eteričnog ulja lavande uspješno neutralizira miris ribe.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...