A-Derma Biology dermatološka micelarna voda

400 ml boca
SKU: C064982
Dermokozmetički proizvod s certifikatom organske kozmetike. Hidra-čišćenje fragilne kože lica. BIOLOGY dermatološka micelarna voda formulirana je s osnovnim sastojcima kako bi se osigurala optimalna podnošljivost i nježno odstranjivanje šminke.
19,19 €
47,98 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Dermokozmetički proizvod s certifikatom organske kozmetike.

BIOLOGY dermatološka micelarna voda formulirana je s osnovnim sastojcima kako bi se osigurala optimalna podnošljivost i nježno odstranjivanje šminke s fragilne kože. Svježa, neljepljiva tekstura. Bez parfema. Ne ispire se. Bez esencijalnih ulja. Ispitano pod nadzorom dermatologa i oftalmologa. Nekomedogeno. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

ŠTO SADRŽI?
Sok ORGANSKE Rhealba® zobi*** prepoznat je zbog uravnotežujućih i hidracijskih svojstava pri održavanju ravnoteže osnovnih minerala kože (kalcij i magnezij) i prirodnoj sintezi hijaluronske kiseline. Formula 100 % prirodnog podrijetla s preciznom ulogom svakog sastojka.

BLAGODATI ZA KOŽU: Nježno čisti i odstranjuje šminku bez isušivanja. Uklanja čestice onečišćenja i prljavštinu te hidrira. PRIMJENA U PODRUČJU OKO OČIJU. FORMULA PROTIV ONEČIŠĆENJA. ISPITANO NA ALERGIČNOJ KOŽI. 11 % svih sastojaka iz organskog uzgoja.

100 % svih sastojaka prirodnog podrijetla. Bez sastojaka životinjskog podrijetla.

*Boca od 100% recikliranog materijala. **sastojci iz organskog uzgoja. ***2 patenta u prijavi (ekstrakcija i djelovanje djelatne tvari).

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...