Ducray Squanorm šampon protiv masne prhuti

200 ml
SKU: C044851
Za pranje vlasišta s masnom prhuti (prhut povezana s masnim vlasištem s povremenim svrbežom). Pruža dugotrajno olakšanje od prhuti. Regulira prekomjerno izlučivanje sebuma.
125,68 kn
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 30% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Pierre Fabre grupacije, obračunava se u košarici. Vrijedi do 10.08.2022. Ostvaruje se kupnjom A-Derma, Ducray, Eau Thermale Avène, Klorane, Dexeryl i Molusk proizvoda iznad 50kn.
Besplatna dostava iznad 300 kn.
Akcija
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Pruža dugotrajno olakšanje od prhuti. Regulira prekomjerno izlučivanje sebuma. Preporučuje se za stanja kada je prhut povezana s masnim vlasištem s povremenim svrbežom. Za debele ljuske koje prianjaju uz vlasište. Njegova potpuna formula djeluje brzo i učinkovito na različite čimbenike koji uzrokuju takav oblik prhuti: - gvanidin glikolat, Ducrayev patentirana keratoreducirajuća djelatna tvar, sprječava formiranje ljusaka.

Ispitano pod nadzorom dermatologa.

- Sabal regulira prekomjerno izlučivanje sebuma.

- Pirokton olamin, pročišćavajuća djelatna tvar, djeluje na gljivicu Malasseziu, povezanu s prhuti.

- Bisabolol umiruje svrbež. Od prve uporabe, prhut je uklonjena, a vlasište je umireno. Kosi je vraćen volumen i sjaj, meka je i laka za raščešljavanje. Ne oštećuje boju kose.

Rezultati testiranja - djelotovornost potvrđena od strane korisnika: Uklanja prhut: 97%* Umiruje svrbež: 94%* Smanjuje nelagodu na vlasištu: 97%*

* ispitivanje zadovoljstva nakon prve primjene, provedeno na 31 ispitaniku s problemom masne prhuti

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...