Savjetovanje o prestanku pušenja

Prestanak pušenja je uvijek visoko na ljestvici Vaših želja? Znate da želite prestati, ali ne znate kako? Osjećaj ugode koji izaziva konzumiranje nikotina je prejak da bi ga se pušači tek tako odrekli pa često za prestanak pušenja nije dovoljna samo volja.

Suradnja s našim ljekarnicima i partnerski odnos pomoći će Vam da odredite datum i ustrajete u borbi protiv pušenja jer kod nas nema ali.

Naši ljekarnici će kroz razgovor procijeniti Vašu spremnost da prestanete pušiti, provest će test kojim se utvrđuje tip pušača i sukladno tome će Vam pomoći pri odabiru farmakoloških mogućnosti liječenja te ih prilagoditi Vašim potrebama. Pušenje smanjuje mogućnost iskorištavanja određenih nutrijenata te povećava razinu cirkulirajućih štetnih produkata oksidacije stoga ćemo Vas uputiti koji su vitamini i suplementi nužni pušačima i/ili apstinentima u oporavku njihovog organizma od štetnog djelovanja nikotina i drugih toksičnih supstancija sadržanih u cigaretama.

Nutricionističke preporuke idu u smjeru unosa antioksidansa od kojih se ističu vitamin C, vitamin E i vitamin A te cink, selen i magnezijweb ljekarna Vaše zdravlje nudi bogatu ponudu dodataka prehrani te imate priliku iskoristiti pogodnosti online kupnje.

Kako bismo Vam olakšali kontrolu u kućnim uvjetima, dobit ćete primjerak dnevnika za prestanak pušenja sa svim korisnim savjetima uz koji će naši ljekarnici lakše pratiti Vaš napredak i utjecaj novousvojenih navika na kvalitetu života.

Vaše zdravlje, naša briga!

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...