Dietpharm Magnezij 375, 2x15 šumećih tableta

30 šumećih tableta
SKU: C060505
Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6 i vitaminom C u obliku šumećih tableta sa sladilima. Pridonosi normalnoj mišićnoj i živčanoj funkciji, normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.
8,82 €
0,29 €/kom
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Dietpharm i PharmaS linije, obračunava se u košarici. Vrijedi od 17.06. do 22.06.2024. Ostvaruje se kupnjom proizvoda u vrijednosti iznad 10€.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount
Svakodnevna nadopuna magnezija. Dovoljna je samo jedna šumeća tableta Dietpharm Magnezija 375 za Vaš aktivan dan. Magnezij 375 šumeće tablete preporučujemo svim pojedincima, a posebno fizički aktivnim osobama, osobama koje se bave sportom i rekreacijom za normalnu funkciju mišića i živčanog sustava. Proizvod je također namijenjen osobama koje osjećaju umor i iscrpljenost, nedostatak energije. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi bjelančevina i normalnoj funkciji mišića. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu bjelančevina i glikogena. Magnezij, vitamin C i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Pakiranje sadrži 30 šumećih tableta. Okus limuna.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...