Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+

200 ml
SKU: C057866

Učinkovita je koliko i ugodna za korištenje, ova iznimno lagana gel krema za sunčanje upija se brzo ostavljajući 0% masnog sjaja i ostavlja kožu trenutačno suhu na dodir. Nudi vrhunsku zaštitu za sve tipove kože.

33,24 €
166,20 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 30% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Eucerin Sun linije, obračunava se u košarici. Vrijedi od 13.05. do 22.05.2024. Ostvaruje se kupnjom Eucerin Sun proizvoda iznad 15€.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount

Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+ pruža vrlo visoku zaštitu od UV zraka: UVA i UVB filteri udovoljavaju visokim standardima definiranim od strane Cosmetics Europe, a razina zaštite od UVA zraka viša je od minimalne preporuke EU. Eucerin napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA / UVB filtere s licochalconom A kako bi neutralizirala slobodne radikale uzrokovane UV i HEVIS svjetlošću. Formula sadrži i gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože te Oil Control tehnologiju s matirajućim pigmentima koja pruža trenutni osjećaj kože suhe na dodir.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+ brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Izuzetno je otporna na vodu, znoj i ima efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu (manje vjerojatno će se pijesak zalijepiti za kožu).

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...