Eucerin Pigment Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+, srednje tamna nijansa

50 ml
SKU: C065486

Pouzdana zaštita od sunca za lice za sve tipove kože koja sprječava hiperpigmentaciju izazvanu suncem s obojanim pigmentima za ujednačen ten kože.

30,90 €
618,00 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 30% na iskazanu cijenu, na proizvode iz Eucerin Sun linije, obračunava se u košarici. Vrijedi od 01.07. do 31.07.2024. Ostvaruje se kupnjom Eucerin Sun proizvoda iznad 15€.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount

Eucerin Pigment Control tinted gel-krema, srednje tamna nijansa SPF 50+ je svakodnevna zaštita od sunca za kožu lica, prilagođena svim tipovima kože koja pomaže u sprječavanju hiperpigmentacije izazvane suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s licochalconom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Gliceretinična kiselina podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Formula je dodatno obogaćena thiamidolom, učinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje hiperpigmentacije tijekom vremena i, uslijed redovite primjene, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...