Multi-Gyn FloraPlus

5 aplikatora s 5 ml
SKU: C035522
Multi-Gyn FloraPlus liječi i sprječava probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice te sprječava (ponavljajuću) kandidijazu. Ublažava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, iritacija, crvenilo i osjetljivost.
Posebna cijena 13,02 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 16,28 €
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 20% vrijedi do 30.06.2024.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Akcija
Preporuka ljekarnika
Best choice icon

Kako djeluje Multi-Gyn FloraPlus?

FloraPlus je prirodan proizvod koji se temelji na patentiranom bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim sastojcima. Prebiotici su hranjivi sastojci u Multi-Gyn FloraPlus koji podržavaju rast dobrih i korisnih laktobacila. Multi-Gyn FloraPlus optimira floru i pH vrijednost rodnice. 2QR-kompleks je prirodna tvar koja potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. Prebiotici podržavaju "dobre" laktobacile kako bi obnovili floru rodnice. Nema poznatih štetnih događaja. Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu. Multi-Gyn FloraPlus održava ravnotežu flore u rodnici tako što suzbija štetne mikrobe i podržava razvoj korisnih laktobacila (bakterije mliječne kiseline). Multi-Gyn FloraPlus tako stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom nepoželjnih mikroorganizama kao što je kandida. Zato je Multi-Gyn FloraPlus vrlo učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) problema rodnice. Učinkovito ublažava tegobe poput iscjetka, svrbeža, nadraženost, neugodnog mirisa, crvenila i osjetljivosti.

  • Multi-Gyn FloraPlus nije lijek antimikotik, već je zbog svojeg jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...