Waya StopReflux

14 vrećica
SKU: C064741

Tekuća peroralna suspenzija u vrećicama s okusom ledenog limuna ublažava simptome gastroezofagealnog refluksa. Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka mehanički  spriječava refluks u manje od tri minute, ublažava žgaravicu i štiti i obnavlja sluznicu

11,75 €
0,84 €/kom
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Popust od 15% na iskazanu cijenu, na proizvode iz letka Zdravlje Plus , obračunava se u košarici. Vrijedi od 01.05.2024. do 31.05.2024. Ostvaruje se kupnjom proizvoda iz letka Zdravlje Plus u vrijednosti iznad 6,50 €.
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
Icon for promotion amount

WAYA StopReflux®  u vrećicama (tekuća peroralna suspenzija) je medicinski proizvod indiciran za ublažavanje simptoma gastroezofagealnog refluksa kao što su: žgaravica, žgaravica u trudnoći, povrat želučane kiseline, upala jednjaka izazvana refluksom, otežano gutanje, bolno gutanje.

Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka, WAYA StopReflux® omogućuje brzo ublažavanje simptoma, tako što:

  • mehanički spriječava refluks – u manje od tri minute
  • ublažava žgaravicu
  • štiti i obnavlja sluznicu (djelovanje hijaluronske kiseline i kondroitin sulfata)

Sadržava magnezijev alginat, karbonate, bikarbonate, hijaluronsku kiselinu i kondroitin sulfat. Učinak se postiže mehanički. Kada sadržaj dođe u kontakt s kiselim pH u želucu, magnezijev alginat stvara gel. U međuvremenu karbonati oslobađaju ugljični dioksid, koji omogućuje gelu da se digne i napravi čep koji služi kao fizička pregrada, a ona sprječava refluks (podizanje) želučanog soka u jednjak. Karbonat i bikarbonat istodobno pomažu smanjiti kiselinu u želucu. Osim toga hijaluronska kiselina i kondroitin sulfat štite i obnavljaju sluznicu. Prednost je proizvoda WAYA StopReflux® i to što ne sadržava natrijev alginat, nego magnezijev alginat, stoga je siguran za upotrebu i u bolesnika koji moraju smanjiti unos natrija.

Povezani sadržaji

Učitavamo članke...