A-Derma

A – DERMA

RHEALBA ZOB

U „Zemlji zobi“ na jugozapadu Francuske prije gotovo 4 desetljeća stvorena je dermokozmetika na biljnoj bazi. Posebna vrsta bijele zobi – Rhealba zob najbogatija je umirujućim molekulama. Više od 50 kliničkih studija dokazale su njenu visoku učinkovitost, a Rhealba zob nosi naziv dermatološke zobi. Stalnim istraživanjem ove zobi otkrivena su svojstva njenih izdanaka. Izdanci Rhealba zobi još su bogatije djelatnim tvarima umirujućih, obnavljajućih i uravnotežujućih svojstava.

KOŽA I STERILNA KOZMETIKA

Koža neprestano stupa u interakciju s okolinom pa tijekom vremena može postati fragilna. Dob, okolina, patološka stanja i medicinski zahvati mogu smanjiti otpornost kože. Za najzahtjevniju kožu A - Derma pruža najsigurnije rješenje.

Proces proizvodnje Exomega D.E.F.I bez konzervansa i mogućnosti onečišćenja proizvoda osigurava najbolju njegu fragilnoj koži. Proizvodi s Rhealba zobi formulirani su s minimalnim brojem sastojaka, bez eteričnih ulja, boja i alkohola. Proizvodi su namijenjeni za higijenu i njegu svih tipova fragilne kože beba, djece i odraslih.

A-DERMA PROIZVODI

CYTELIUM linija proizvoda odličan je klasik koji umiruje iritiranu kožu sklonu maceracijama. U obliku spreja olakšava nanošenje, namijenjena je svim uzrastima.

Trenutno umirujućim djelovanjem CUTALGAN ublažava neugodne senzacije na koži. Mogu ga koristiti dojenčad, djeca i odrasli.

DERMALIBOUR + linija s novom A – Derma formulom za higijenu i njegu iritirane kože. Proizvodi sadrže soli bakra i cinka sa ekstraktom izdanka Rhealba zobi te biljnim uljima za umirujuće, pročišćavajuće i obnavljajuće djelovanje.

EPITHELIALE A.H asortiman proizvoda koristi se za njegu oslabljene kože nakon dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljkaste tragove. Kreme podupiru prirodnu obnovu oštećene kože bez nastajanja ožiljaka, a gel – ulje proizvodi specifično su napravljeni za masažu ožiljaka i strija.

EXOMEGA CONTROL umiruje nadraženu suhu kožu sklonu atopiji, mogu je koristiti svi uzrasti.

A – Derma OSNOVNA LINIJA za svakodnevno njegu i zaštitu fragilne kožu.

PRIMALBA stručna linija za njegu nježne fragilne kože beba razmazuje bebe, ali i mame.

PROTECT linija za zaštitu od sunca štiti fragilnu kožu, a Barriestolide inovativna je djelatna tvar, iz ulja izdanka Rhealba zobi, koja štiti i jača funkciju kožne barijere. Štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina.

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 47

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-12 od 47

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog