Femmenessence

FEMMENESSCENCE


Regulirana hormonska aktivnost jedan je od temelja zdravlja svake žene. Kad se hormonska ravnoteža poremeti dolazi do fizičkih problema koji često vode do smanjenog samopouzdanja žena. Dismenoreja, bolne mjesečnice i PMS u reproduktivnoj dobi, simptomi predmenopauze u srednjoj odrasloj dobi i menopauze iznad 55. godine života uvelike utječu na kvalitetu svakodnevnog života.


Femmenesscence kapsule su prirodan dodatak prehrani koji sadrže ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Femmenesscence kapsule proizvodi su vrhunske i svjetski priznate kvalitete s jednim sastojkom – ekstraktom korijena make (Lepidium meyenii). Ekstrakt korijena make kombinacija je različitih fenotipova make specifično namijenjenih regulaciji hormonske ravnoteže za svaki tip žene.


Femmenesscence MacaHarmony namijenjen je ženama u reproduktivnoj dobi.
Femmenesscence MacaLife namijenjen je ženama u predmenopauzi od 44. do 54. godine života. Femmenesscence MacaPause namijenjen je ženama u menopauzi iznad 55. godine života.

Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog