Multi-Mam

MULTI – MAM


Roditeljstvo je predivno i uzbudljivo iskustvo, ali u ranim danima majčinstvo i dojenje može biti iscrpljujuće i bolno. Multi – Mam je tu da pomogne mladim majkama kako bi mogle potpuno uživati u majčinstvu, a svojim bebama dati najljepši početak života.
Multi – Mam je linija prirodnih proizvoda koji smanjuju nelagodu nakon poroda i tijekom dojenja. Sve mame za svoje bebe žele najbolje, stoga su Multi – Mam proizvodi najviše kvalitete. Proizvode nije potrebno uklanjati prije dojenja jer su bezopasni u slučaju gutanja.


Multi – Mam Komprese temeljene su na jedinstvenom i patentiranom 2QR kompleksu, prirodnom biopolimeru iz ekstrakta biljke Aloe Barbandenis. Pružaju olakšanje i umiruju bolne bradavice tijekom razdoblja dojenja, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i sprječavaju infekciju (mastitis).


Multi – Mam Balzam njeguje suhe i osjetljive bradavice dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Štiti površinu bradavice i nadomješta prirodnu masnoću kože.


Multi – Mam Lanolin mast je za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja prije i za vrijeme dojenja. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom.

Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog