Sinomarin

Sinomarin linija proizvoda bazira se na hipertoničnoj morskoj vodi. Proizvodi su prirodni, bez dodatnih kemijskih aditiva i konzervansa, a učinkovitost kao nazalnih dekongestiva dokazana je kliničkim studijama. Djeluju na način da razrjeđuju sluzavi sekret te vlaže sluznicu nosa i čiste nosnu šupljinu. Mogu se primjenjivati od rođenja pa sve do odrasle dobi.

Zdravlje nosa

Začepljenost nosa često je stanje koje nastaje kao posljedica upalne reakcije. Stvara se sluzavi sekret koji, osim što otežava disanje, uvelike narušava kvalitetu života.

Jedan od bitnih faktora održavanja zdravlja i higijene nosne šupljine je vlaženje sluznice nosa. Suhi zrak, godine, alergijski rinitis, kronične bakterijske infekcije i nuspojave lijekova samo su neki od uzroka suhoće sluznice. Popraćeni su osjećajem pečenja, svrbeži, začepljena nosa i oslabljenog mirisa. Osim toga, suha sluznica sklonija je oštećenjima, čime se narušava njena cjelovitost. Povećan je rizik od prolaska mikroorganizama te razvoja infekcije.

Sinomarin linija proizvoda

Kompletna linija Sinomarin proizvoda sadrži hipertoničnu morsku vodu, a online ljekarna Vaše zdravlje sadrži sve proizvode iz Sinomarin linije. Sinomarin Mini Spray sadrži hipertoničnu otopinu morske vode. Sinomarin Mini spray namijenjen je ublažavanju simptoma začepljenosti nosa, te ga mogu koristiti djeca od 6 mjeseci, a njegovo praktično pakiranje pogodno je da ga uvijek imate sa sobom. Sinomarin Children svojim posebnim nastavkom za uštrcavanjem u nos namijenjen je za primjenu kod djece starije od 6 mjeseci. Sinomarin Babies ampule namijenjenu su za primjenu od rođenja, te se mogu se koristiti i za inhaliranje.

Sinomarin Dry Nose Relief uz hipertoničnu morsku vodu sadrži dekspantenol i hijaluronsku kiselinu koji umirujuće djeluju i vlaže nosnu sluznicu, što ga čini izvrsnim izborom za rješavanje problema suhog nosa.

Sinomarin Plus Algae ENT u svojem sastavu sadrži Algomer™. Algomerkompleks sastoji se od mješavine prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz algi, fukoidana i fokcijana, koji pomažu u ograničavanju upale i zaštiti sluznice nosa. Snažan mlaz spreja učinkovito čišćenje i učinkovitu dekongestiju, koristan za postoperativnu njegu .

Sinomarin Plus Algae Cold & Flu Relief predstavlja kombinaciju Algomer™ kompleksa i eteričnih ulja eukaliptusa i klasaste metvice te ekstrakta timijana koje karakteriziraju protuupalna i antimikrobna svojstva. Pomaže smanjenju simptoma prehlade i gripe te jača prirodnu funkciju sluznice nosa.

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief uz Algomer™ kompleks sadrži dekspantenol koji je poznat po umirujućim i hidratantnim svojstvima. Ublažava svrbež i lokalnu iritaciju, vlaži sluznicu nosa i potiče obnovu lokalnog tkiva. Namijenjen je ublažavanju simptoma alergijskog rinitisa.

 


Pogledajte kao Mreža Lista

9 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Sinomarin Plus Algae Cold & Flu Relief sprej za nos 30 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Plus Algae Cold & Flu Relief
  Posebna cijena 6,90 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 8,63 €
 2. Sinomarin Plus Algae Ent 125 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Plus Algae Ent
  Posebna cijena 9,72 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 12,15 €
 3. Sinomarin Dry Nose Relief 30 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Dry Nose Relief
  Posebna cijena 5,60 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 7,00 €
 4. Sinomarin Plus Algae Allergy Relief 30 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Plus Algae Allergy Relief
  Posebna cijena 7,32 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 9,15 €
 5. Sinomarin Mini sprej za odčepljivanje i čišćenje nosa 30 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Mini Spray
  Posebna cijena 5,12 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 6,40 €
 6. Sinomarin Children sprej za nos za djecu. Odčepljuje, čisti i vlaži sluznicu nosa. 100 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Children
  Posebna cijena 8,64 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 10,80 €
 7. Sinomarin Babies 18 x 5 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Babies
  Posebna cijena 7,84 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 9,80 €
 8. Sinomarin Adults 125 ml
  Akcija
  Preporuka ljekarnika
  Best choice icon
  Sinomarin Adults
  Posebna cijena 9,08 € Najniža cijena u proteklih 30 dana 11,35 €
Pogledajte kao Mreža Lista

9 proizvoda

po stranici
Postavite obrnuto od abecednog