CeraVe Hidratantna kremasto-pjenušava emulzija za čišćenje

236 ml
SKU: C067060

Višefunkcionalna emulzija za čišćenje lica za svakodnevnu upotrebu koja učinkovito uklanja dekorativnu kozmetiku, nečistoću i višak sebuma.

16,69 €
70,72 €/l
PDV je uključen u cijenu / Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu
Besplatna dostava iznad 39,82 € (300,00 kn).
 
CeraVe je linija dermokozmetičkih proizvoda koji sadrže jedinstvenu mješavinu tri esencijalna ceramida i koriste patentiranu MVE tehnologiju.
CeraVe Ceramidi i MVE tehnologija

CERAVE: RAZVIJEN SA DERMATOLOZIMA

Više od 10 godina CeraVe kozmetika je vodeći brend u području njege lica i kože u SAD-u. Proizvodi sadrže kombinaciju triju esencijalnih ceramida (1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za vraćanje funkcije barijere kože, dok revolucionarna MultiVezikularna Emulzija (MVE) postepeno oslobađa hidratantne sastojke tijekom perioda od 24 sata.

CeraVe hidratantne kremasto-pjenušave emulzije za čišćenje pomaže održati kožnu barijeru i zadržati vlažnost za dugotrajnu hidrataciju.

ZA NORMALNU DO SUHU KOŽU LICA

CeraVe Hidratantna kremasto-pjenušava emulzija za čišćenje (Cream-to-Foam) pogodna je za normalnu do suhu kožu. Nježno uklanja dekorativnu kozmetiku, nečistoću i višak sebuma. Sadrži aminokiseline koje doprinose privlačenju i zadržavanju vlage, hijaluronsku kiselinu koja doprinosi zadržavanju prirodne vlažnosti kože i 3 esencijalna ceramida koji doprinose zaštiti prirodne barijere kože.

CeraVe Hidratantna kremasto-penušava emulzija pretvara se u pjenu kad ju umasirate u kožu s vodom.

DOZIRANJE I NAČIN UPORABE

Višefunkcionalna CeraVe emulzija za čišćenje lica prvo ima bogatu kremastu teksturu, a kada ju umasirate u kožu, zajedno s vodom pretvara se u prozračnu pjenu. Dobro isprati. Izbjegavajte izravan kontakt s očima. Ako dođe do kontakta, temeljito isperite vodom. Za svakodnevnu upotrebu. Bez mirisa, nježan za kožu, uravnotežen pH.